Urnebesno: Većina muškardinja virtuelno varaju svoje ženske! | Mixer portal

Urnebesno: Većina muškardinja virtuelno varaju svoje ženske!

Rezultat slika za za kompjuterom

Mislite da znate što vaš frajer radi kada sjedne za računar? Razmislite ponovo! Sudeći prema novom istraživanju, vaš bi vam partner mogao skrivati mnogo više od onoga što vi mislite jer se pokazalo da jedan od pet muškaraca ima tajnu e-mail adresu koja mu služi za skrivene izlete.

Naučnici su dokazali da milioni muškaraca imaju posebnu e-mail adresu preko koje u tajnosti obavljaju razgovore s bivšim partnerkama ili drugim damama koje njihove aktuelne djevojke ne bi odobravale. Dok su jedni otvoreno priznali da posebnu adresu imaju isključivo zbog ljubavnih afera, drugi su kao razlog naveli finansijske probleme koje kroz ovaj kanal pokušavaju skriti od svojih partnerki.

Jedan od dvadeset muškaraca priznao je i da je kupio posebni mobitel kako bi sebi osigurao potpunu privatnost, a čak 77 posto muškaraca koji su učestvovali u ovom istraživanju priznali su da redovno iz svojih mobilnih telefona brišu podatke i zapise kako im aktuelne odabranice ne bi nešto pronašle pri ‘njuškanju’.

Isto je istraživanje otkrilo i kako je 20 posto muškaraca koji taje svoje e-mail adrese priznalo da postoje aspekti njihovih života koje žele sakriti od svojih partnerki. Četvrtina ih je priznala kako bi ostali posramljeni da neko prođe kroz njihovu prošlost pretraživanja na Guglu, a jedan od dvadeset muškaraca u prošlosti je nogiran zbog stvari koje je njihova tadašnja partnerka pronašla na računaru ili mobilnom telefonu.

Takođe, četvrtina ispitanika priznala je da u svom folderu dolazne elektronske pošte imaju stvari za koje ne žele da im djevojka sazna, a glavni je razlog potvrda o kupovini određenih proizvoda. Gotovo trećina je priznala da čuvaju sačuvanu e-mail poštu od cura s kojima su varali svoje partnerke.

Nadalje, dvije trećine ispitanika odlučili su ne otkriti svojim partnerikama lozinku svojih e-mail računa, a 23 posto priznalo je da su itekako tajnoviti po pitanju onog što imaju sačuvano na mobitelu ili ličnom računaru. Čak 18 posto muškaraca osjeća krivicu i razmišlja o brisanju određenih fotografija i video isječaka.

Mixer portal

Shortlink: