Konkurs: Prijavi se na 10. Demofest! | Mixer portal

Konkurs: Prijavi se na 10. Demofest!


I ove godine otvoren je konkurs za učešće na Desetom 2017. Demofestu. Konkurs traje do 15. marta a rezultati će se znati u junu.
Uslovi prijave:

  • detaljno ispunjenu Prijavu koju mogu naći na zvaničnom sajtu demofest.org,
  • detaljno ispunjenu i potpisanu Izjavu o autorskom djelu (skeniranu ili fotografisanu). Jer moramo sigurni biti da su njihove pjesme zaista njihovo djelo,
  • dvije pjesme u MP3 formatu. Rock, reggae, hardcore, rap, punk, rap-core, hardcore punk, hardcore punk-rap, jazz, world music, metal, nu-metal, black metal i svih ostalih 900 vrsta metala i drugih muzičkih pravaca. Nema žanrovskih ograničenja!
  • tekstove pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) formatu. Jer u čemu će se publika pronaći?
  • fotografiju benda u JPG ili JPEG formatu. Veću od 900×600 px.
  • svaki bend koji pošalje prijavu na svoju Facebook stranicu dužan je postaviti status: “I ja sam se prijavio na Demofest!” (tagovati stranicu Demofesta)

 

 

Od svih prijavljenih u vrijeme trajanja konkursa, koji će biti otvoren do 15. marta, žiri će izabrati najbolje, najtalentovanije, one koji imaju šta da kažu i pokažu, a koji će se predstaviti publici Demofesta ovog ljeta na Kastelu i možda osvojiti jednu (ili više) od nekoliko nevjerovatnih nagrada u iznosu od nekoliko hiljada evra ili neki od instrumenata.

 

Osnovni uslov  je da bend nema nema izdat album od strane izdavačke kuće, niti potpisan ugovor sa izdavačkom kućom koja je registrovana na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije. Rezultati će biti objavljeni u junu, kada će biti saopštena i imena ovogodišnjeg žirija.

 

 

 

Mixer portal

Shortlink: