BiH: I dalje hladnoća | Mixer portal

BiH: I dalje hladnoća

Rezultat slika za hladnoća

 

U BiH sutra će biti hladno vrijeme sa sunčanim intervalima i dnevnom temperaturom od nula do pet stepeni Celzijusovih.

 
Ujutro će biti hladno uz umjeren do jak mraz. Na sjeveru i istoku mjestimično će biti magle i niske oblačnosti, a u ostalim predjelima vedro sa malo oblaka.

Tokom dana pretežno sunčano, osim na sjeveru, gdje će se zadržavati promjenljivo do pretežno oblačno, a na jugu sunčano i toplije.

Krajem dana očekuje se postepeno povećanje oblačnosti sa sjeverozapada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U utorak će tokom dana biti pretežno sunčano, osim na sjeveru, gdje će se zadržati oblačno vrijeme. Krajem dana ponovo se očekuje postepeno naoblačenje sa sjeverozapada sa slabim padavinama mjestimično, uveče i u noći. Najviša dnevna temperatura od jedan do šest stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 1. februara, biće oblačno sa padavinama, u nižim predjelima sa kišom i kišom koja ledi pri tlu, a na planinama sa snijegom. Najviša dnevna temperatura od nula do šest stepeni Celzijusovih.

U četvrtak će biti pretežno oblačno, malo toplije i uglavnom suvo. Dnevna temperatura od dva do devet stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Kotor Varoš minus 10, Banjaluka, Bihać, Doboj, Gradačac, Tuzla minus osam, Prijedor i Sanski Most minus sedam, Zvornik minus šest, Bijeljina minus pet, Sokolac minus tri, Bjelašnica i Srebrenica minus dva, Sarajevo, Zenica i Gacko nula, Bugojno i Goražde jedan, Ivan-sedlo tri, Livno četiri, Neum sedam, Mostar devet i Trebinje 10 stepeni Celzijusovih.

Mixer portal

Shortlink: