George Michael preminuo od posljedica srčanog zastoja | Mixer portal

George Michael preminuo od posljedica srčanog zastoja

Slikovni rezultat za georg michael
Uzrok smrti Georga Michaela koji je preminuo u 54 godini, otkrio je njegov menadžer Michael Lippman. On tvrdi da je slavni muzičar preminuo od srčanog zastoja

54-godišnji pjevač pronađen je mrtav u svom domu u Oxforshireu na sam Božić. Policija Thames Valleya izvijestila je da su hitne službe na njegovo imanje u Goringu u Oxfordshireu stigle oko 13:42 po lokalnom vremenu. Izvijestili su da nisu pronašli ništa sumnjivo u njegovom domu te njegovu smrt tretiraju kao “neočekivanu, ali ne i sumnjivu”.

“S velikom tugom obavještavamo javnost da je voljeni sin, brat i naš prijatelj George mirno preminuo u svom domu za Božić. Obitelj moli za privatnost u ovom teškom trenutku”, priopćio je njegov glasnogovornik u izjavi za javnost.

Vijest o njegovoj smrti potresla je mnoge zvijezde, među kojima i violončeliste 2Cellos koji su imali priliku nastupati s njim na jednoj svečanosti koju je organizirao Elton John. Fanovi diljem svijeta tuguju i ističu potresnu povezanost vremena njegove smrti s pjesmom “Last Christmas”.

Mixer portal

Shortlink: