NOSTRADAMUS PORUČUJE: Bosna će 2099. izaći iz krize! | Mixer portal

NOSTRADAMUS PORUČUJE: Bosna će 2099. izaći iz krize!

Iz novopronađenih Nostradamusovih zabilješki saznali smo interesantne detalje iz budućnosti balkanskih i evropskih naroda i narodnosti. Proročanstvo kaže da će BiH izaći iz krize 2099. godine, ali ne kao članica Evropske Unije nego Unije Država u Kolapsu Jugoistočne Evrope, kojoj će osim nje pripadati i Srbija, Makedonija, ali i neke novonastale države kao što su Sandžak, Vojvodina, Republika Srpska, Kosovo, Dalmacija.

Nostradamus

Do te famozne 2099. godine na prostoru BiH i Srbije, te primorskog dijela Hrvatske, vodiće se posljednji ratovi, a neke će se države potpuno raskaišati kao naprimjer BiH. Bosna i Hercegovina će biti podijeljena na dva dijela, a RS će biti posebna državna zajednica – tvrde Nostradamusove knjige.

Srbija će da se podijeli na još dva dijela Sandžak i Vojvodinu, a na Kosovu će se pronaći izvorište nekog super metala sa kojim će se proizvoditi specijalne letjelice, te će ova država da postane vodeća ekonomska sila u regionu. Srbi i Šiptari će zbog dobrih života i super standarda napokon da se ujednine i žive u slozi, a u planu će biti i stvaranje državne unije između Srbije i Albanije, a kasnije i Turske, Bugarske i Rumunije.

Hrvatska će da se prepolovi. Dalmatinci će da se otcijepe i od EU i od Hrvatske kada budu vidjeli da im se ne isplati dijeliti blagodeti Jadranske obale sa ostatkom Evrope. U Istri će da procuri nafta tako da će i ona postati autonomna oblast, zbog ogromnog privrednog rasta a vremenom će postati neutralna oblast – tvrde Nostradamusove knjige.

Nostradamus još kaže da će Vatikan da prestane sa radom, a raspustiće ga lično Papa, te da će oko 2080. godine da nikne neka nova vjerska sekta a kasnije i religija koja će svoje korijene pronaći u starim mnogobožačkim religijama sličnim onima u vrijeme antičke Grčke.

EU će da se podijeli na Sjevernu i Južnu federaciju, jer će Sjeverna Evropa ekonomski početi da opada dok će Italija, Španija i Grčka da dožive ponovni kulturni i ekonomski preporod. Britanija će se isključiti iz Evropske Unije, a njom će zavladati Ljudi u crnom i odvesti je u srednji vijek. Njemačku će da strefi neka boleština koja će da prepolovi broj stanovnika ove države. Francuzi će nakon propasti Njemačke da zatraže pripojenje Južnoj federaciji EU, ali ih Španci neće htjeti pa će Francuzi da bankrotiraju, a nakon toga postanu neutralna oblast, kao i Švajcarska.

O Rusima i Amerima Nostradamusove bilježnice ne govore ništa, pa mnogi tvrde će ove države da se spoje u jednu super državu koja će vremenom da pokori Evropske narode.

MIXER PORTAL

Shortlink: