Savjetnik: Šta žene ne treba da čine | Mixer portal

Savjetnik: Šta žene ne treba da čine

i-zene-imaju-svog-wingmana-i-to-obicno-ruzniju-prijateljicu-504x335-20111041-20111016102408-d9cff6689f21f1f8c050faaa6e017163

 

Prvo što svaka žena mora da zna o muškarcima jeste da su muškarci muškarci, osim ako njihov muškarac nije žena zatočena u tijelu muškarca, što u modernom društvu nije rijetkost. A sada slijedi skretanje pažnje na neke stvari koje muškarci ne vole da žene u njihovom prisustvu čine:

 

BROJANJE GUTLJAJA, ČAŠA I FLAŠA:
Muškarci mrze kada im se otvori dizna i taman kad žele da otvore još jedno pivo žena ih opomene: “Ej, mili, to ti je sedma!”.

 

PRDENJE VAN DRUŠTVA:
Još jedna greška koju žene mogu da učine jeste da nakon što se ona i izabranik osame, njen mužijak glasno odapne rafal, te i ona kao podrška isto učini samo u malo sitnijim “rezovima”. Muškarci ne vole kada i njihova partnerka prdi pa makar to bilo i nečujno.

 

PRIČANJE O FILOZOFIJI I RELIGIJAMA:
Ono što žene nikako ne smiju da čine jeste da usred predigre počnu da se prave pametne, te da, nedajtibože, počnu citirati Hegela, Ničea i Hajdegera. Još gore je kada krenu priču o Isusu i njegovim apostolima, Budi, Mojsiju ili Muhamedu – to zna muškarce da dovede u iskušenje da prdnu, a onda se brže bolje morate sjetiti pravila broj 2.

 

KAŠNJENJE:

Muškarci jako mrze kada njihove ljepše polovine kasne na ljubavne sastanke. To ih zna dovesti do ludila. Osim što ne vole kada kasnite, muškarci naročito mrze kada vam kasni menstruacija. To je već ozbiljnija frka, jer ih kašnjenje vaše menstruacije zna dovesti do očaja, te ih jedino može utješiti vaše krvarenje.

 

ODLASCI U ŠOPING:
Ako ne mislite kupovati pivo i čipičips muškarce sa sobom u trgovinu ne vodite. Muškarci ne vole provoditi sate gledajući kako vi probavate sandale i haljinice. Ako mislite da je njihov kiseli osmjeh znak da im se sviđa garderoba koju probavate – gadno se varate.

 

 

MIXER Portal

 

 

Shortlink: