BEČ: Vlada Divljan u bolnici, ali nije životno ugrožen | Mixer portal

BEČ: Vlada Divljan u bolnici, ali nije životno ugrožen

vlada divljan

Nekadašnji frontmen benda Idoli i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa Vlada Divljan potvrdio je za beogradski list “Kurir” da se nalazi u bolnici u Beču, ali ističe da mu život nije ugrožen.

“Dobro sam zaista. Potpuno sam zbog drugih stvari u bolnici. Imam upalu trbušne maramice i to je sve”, rekao je Vlada Divljan za “Kurir”.

Da život čuvenog muzičara nije ugrožen, potvrdio je za “Blic” i Dejan Đurović, Divljanov tast. “Bio sam kod Vlade u bolnici i on je dobro. Lekari ispituju njegovo zdravstveno stanje, ali Vlada je svakako van životne opasnosti”, rekao je Đurović.

Prethodno je hrvatski Tportal, pozivajući se na dugogodišnjeg bliskog prijatelja Vlade Divljana – Maksa Juričića, preneo da se nekadašnji frontmen Idola već godinama bori s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala.

“Vladi sada nije ni do čega. Trenutno je u bolnici u Beču u vrlo lošem stanju i iskreno se nadam da će se izboriti za život. Već dugo se bori s tim. Još nakon našeg zajedničkog koncerta u zagrebačkoj Tvornici pre dve godine išao je direktno na operaciju”, rekao je Maks Juričić, zagrebački muzičar i nekadašnji član bendova Film i Vještice.

Divljan već šest godina sa suprugom Dinom i sinovima živi u Beču, gradu u koji se zaljubio još u mladosti.

 

 

Mixer portal

 

 

Shortlink: